A Klímaszerelő szinte minden klíma telepítést, javítást és karbantartást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Milyen márkájú klímák telepítését, karbantartását és javítását vállaljuk?

Actionclima, aircool, airfel, airwell, argo, aux, bosch, c&h, carrier, cascade, chigo, clair, comfee, daewoo, daikin, electrolux, fisher, fujitsu, furizu, galanz, galetti, general, gorenje, gree, haier, hd, hec, heinner, hisense, hitachi, hokkaido, home, htw, intensa, inventor, kaisai, klarstein, korel, lg, maxa, mdv, midea, mitsubishi, mks, nobu, nord, olimpia splendid, orion, osaka, panasonic, polar, rcool, samsung, sharp, sinclair, skyworth, star light, syen, tcl, tecknopoint, tesla, toshiba, tosot, treo, vailant, ventherm, vivax, vortex, whirlpool

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a klímatelepítéseket és javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több klímaszerelővel dolgozunk. Ha a  klíma elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz klímát javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Klíma szerelőink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a klímaszerelésekben, így nyertek felvételt cégünkhöz!

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 100 háztartási klímát javítottak már meg sikeresen, ezért minden klíma javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú klímát gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

A klíma szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A klíma telepítéséhez, javításához és karbantartáshoz szükséges feltételek:

Fontos, hogy a klíma berendezés beltéri és kültéri egységéhez való hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania.

 

Miben nem tudunk segíteni?

Autóklímákkal nem foglalkozunk.

Ha a klíma meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)

  

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Actionclima klíma szervíz, airfel klíma szervíz, argo klíma szervíz, aux klíma szervíz, bosch klíma szervíz, c&h klíma szervíz, carrier klíma szervíz, cascade klíma szervíz, comfee klíma szervíz, daewoo klíma szervíz, daikin klíma szervíz, electrolux klíma szervíz, fisher klíma szervíz, fujitsu klíma szervíz, furizu klíma szervíz, galanz klíma szervíz, galetti klíma szervíz, general klíma szervíz, go-tec klíma szervíz, gree klíma szervíz, haier klíma szervíz, hd klíma szervíz, hec klíma szervíz, heinner klíma szervíz, hisense klíma szervíz, hitachi klíma szervíz, home klíma szervíz, htw klíma szervíz, intensa klíma szervíz, klarstein klíma szervíz, korel klíma szervíz, legrand klíma szervíz, lg klíma szervíz, maxa klíma szervíz, mdv klíma szervíz, midea klíma szervíz, mitsubishi klíma szervíz, mks klíma szervíz, nobu klíma szervíz, nord klíma szervíz, olimpia splendid klíma szervíz, orion klíma szervíz, panasonic klíma szervíz, polar klíma szervíz, rcool klíma szervíz, samsung klíma szervíz, sinclar klíma szervíz, skyworth klíma szervíz, star light klíma szervíz, syen klíma szervíz, tcl klíma szervíz, technopoint klíma szervíz, tesla klíma szervíz, toshiba klíma szervíz, tosot klíma szervíz, treo klíma szervíz, vailant klíma szervíz, ventherm klíma szervíz, vivax klíma szervíz, vortex klíma szervíz, whirlpool klíma szervíz A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch klíma márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú klíma javítását vállaljuk, mert a klíma szerelő kollégáink komoly tudással rendelkeznek!

Mennyi ideig tart egy klíma javítás a helyszínen:

A klíma szervízelés a helyszíni hiba megállapításával kezdődik, ami maximum 30 perc szokott lenni. A klíma javítás, ha rendelkezésre áll az alkatrész általában további 30-60 percet szokott igénybe venni. Amennyiben nem, és azonnal beszerezhető, akkor még aznap elmegyünk érte. Rendelés esetén új időpont egyeztetése szükséges.

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor Budapesten csak a 9.500 Ft-os kiszállási díjat kell kifizetnie. Pest megye esetén 12.000 Ft-ba kerül ez a díj.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 5000 Ft-ot felszámolunk.

 

Számlázási információk:

Sok klíma szerelő választotta a kisadózó vállalkozók tételes adóját, azaz a ,,katás" adózást. A kormány döntése alapján ők már csak kizárólag magánszemélyeknek adhatnak számlát, de vállalkozásoknak nem.

Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi nem Katás adózók vagyunk, így gond nélkül ki tudunk kiállítani számlát vállalkozásoknak és társasházaknak is.

  

Copyright © 2009-2023 www.klimaszerelobudapest.hu Minden jog fenntartva!

Klíma javítás Budapest

Hívjon még ma!

Telefonszámunk:

06 70 675 65 67

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

Nyitvatartási időnk

hétfő
09:00 - 17:00
kedd
09:00 - 17:00
szerda
09:00 - 17:00
csütörtök
09:00 - 17:00
péntek
09:00 - 17:00
szombat
Zárva
vasárnap
Zárva

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu